Bejelentés


Pinkmontage Studió Tartós körmök 1 óra alatt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Könnyebb, természetesebb, tartósabb!

 

Megérkezett hazánkba az új, 4 dimenziós Diamond Silk Lashes műszempilla, amely nem csak térben, hanem időben is növelte tartósságát.

 

 

Az új pillák a 3D szálak tovább fejlesztett változatai, melyek több tekintetben is megújultak:

  • súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb

  • továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek

  • felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó  sokkal stabilabban, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.

 

A Gold Lashes pilla felrakás azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat. 1-2 hónapon keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

 

 

A széles választék lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű 4D pilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretek kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el.  Avatatlan szem észre sem veszi, hogy műszempillát visel. Emellett szinte súlytalanok, így viselőjüknek is rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen. A fentiek a minőségi professzionális termékekre igazak.

 

 

Gyakori hibák:

  • Túl vastag, sprőd, nehéz pillák.

A jó minőségű, selyemszál vékonyságú, lágy, pillekönnyű csúcsminőségű pillák sajnos drágák.

 

Van, aki úgy próbál extra profitra szert tenni, hogy alacsony minőségű, olcsó pillák használatával leszorítja az anyagköltséget, nem törődve azzal, hogy a vastag pillák súlya is jelentős, és ez nem csak csúnya, de nehéz, kényelmetlen érzéshez is vezet, valamint a saját szempillákra nézve indokolatlanul nagy terhelést jelent, amitől azok élettartama is megrövidül. A kemény, rugalmatlan pillák irritálhatják a szemhéjat, és folyamatos idegentest érzést nyújtanak.

 

  • Összecsomósodott, összeragadt pillák, túl sok ragasztó.

A 3D szempilla felrakása azért olyan nehéz, hosszadalmas, és körülményes, mert a szempillaépítő két orvosi csipesszel, a saját, tizedmilliméteres vékonyságú pillákat egyenként leválasztva a többitől, mikrocseppnyi, másodpercek alatt kötő ragasztóval kénytelen szálanként a saját pillákra illeszteni, vigyázva, hogy még véletlenül se érjen se egy másik pillához, se a bőrhöz. Ez bizony nagyon pepecs munka, és hihetetlen türelmet, koncentrációt, kézügyességet, és jó látást igényel. Így a 200-300 pilla egyenkénti felhelyezése kb. 2 órát vesz igénybe.


Van, aki kézügyesség, türelem, vagy szimplán igényesség hiányában az előbb leírt műveletet nem tudja, vagy nem akarja elvégezni. "Jó az úgy is" felkiáltással kihagyja a gondos pillaszétválasztást, amit sok ragasztó használatával kompenzál. Az eredmény: 2, de akár 3-4 összeragadt szempilla egy csomóban, melyek közül ha néhány gyorsabban nő, kitépi a lassabban növő társát, ezzel nem csak hiányos részeket "lyukak"-at létrehozva a pillasorban, de vörös, viszkető, gyulladt, irritált szemhéjat okozva.

 

  • Ritkás felhelyezés, aránytalanul hosszú "pókláb" szerű pillák.

Az egyetlen előnye ennek a fajta elrontott pillának, hogy ez még azok számára is egyértelmű csalódást jelent, akik amúgy meg tudják magyarázni maguknak, hogy miért is jó tulajdonképpen az ő elrontott szempillájuk. Az egyértelmű hozzá nem értést mutatja, amikor a rendelkezésre álló 1-2 óra alatt a szempillaépítő nem tud 10-30 szempillánál többet felkínlódni a pillasorra, és emellé általában azt a hibát is el szokták követni, hogy aránytalanul, a saját pilláknál 2-3x hosszabb kaszáspók-lábakat raknak fel, tovább rontva ezzel a helyzetet. A végén pedig a kedves vendég úgy néz ki, mint a csillagszemű juhász, kifizeti az 5000-30 000 Ft-ig terjedő összeget, majd otthon sírva levagdalja a póklábakat, és megállapítja, hogy a 4D szempilla egyenlő a pénzkidobással.


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!